Irisdalsgatan 7

Irisdalsgatan 7

Slutpris

270 000 kr


Centralt— Kristinehamn

Irisdalsgatan 7


Slutpris
270 000 kr

Centralt— Kristinehamn

Perfekta 1:a med stort kök och centralt läge!

Varmt välkomna till denna rymliga etta med gott om ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier samt inglasad balkong! Bostaden är rymlig, välplanerad och mycket bra belägen nära centrum. Allrummet har gott om utrymme för både sovplats, trivsel- och media-möblemang. Här finner ni även den stora inglasade balkongen i perfekt söderläge. Köket är fullt utrustat med ordentliga arbetsytor och matplatsen vid fönstret rymmer flertalet middagsgäster. En stor walk in closet intill hallen ger bra förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum. Praktiskt belägen på första plan endast några trappsteg upp. Här bor du i en välmående och populär HSB-förening med god ekonomi och en stor och fin innegård.

Läget är perfekta nära all tänkbar service i centrum. Goda kommunikationer med närhet till flertalet bussar. Välkomna på visning!


Boarea
52 kvm
Avgift
2 490 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-14

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på irisdalsgatan såldes av oss 2019-02-14. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på irisdalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.