Irisdalsgatan 7 / Centralt / Kristinehamn

Perfekta 1:a med stort kök och centralt läge!

Slutpris
270 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 490 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på irisdalsgatan såldes av oss 2019-02-14. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på irisdalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna rymliga etta med gott om ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier samt inglasad balkong! Bostaden är rymlig, välplanerad och mycket bra belägen nära centrum. Allrummet har gott om utrymme för både sovplats, trivsel- och media-möblemang. Här finner ni även den stora inglasade balkongen i perfekt söderläge. Köket är fullt utrustat med ordentliga arbetsytor och matplatsen vid fönstret rymmer flertalet middagsgäster. En stor walk in closet intill hallen ger bra förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum. Praktiskt belägen på första plan endast några trappsteg upp. Här bor du i en välmående och populär HSB-förening med god ekonomi och en stor och fin innegård.

Läget är perfekta nära all tänkbar service i centrum. Goda kommunikationer med närhet till flertalet bussar. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration