Spelvägen 25 E

Spelvägen 25 E

Slutpris

860 000 kr


Skoghall— Hammarö

Spelvägen 25 E


Slutpris
860 000 kr

Skoghall— Hammarö

Gavellägenhet med stor uteplats!

Välkommen in i denna gavellägenhet! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och luftig bostad vars planlösning är optimalt uttänkt för att varje kvadratmeter ska kunna utnyttjas. Denna lägenhet har mycket som är värt att lyfta fram. Du har en egen ingång till bostaden med en hall i markplan med ett stort förråd och en hall på ovanvåningen med garderob, följt av ett härligt vardagsrum, ett harmoniskt sovrum och ett stort, ljust och socialt kök med kombinerad kyl/frys, spis, ugn, fläkt och plats för matgrupp. Vardagsrummet erbjuder härliga umgängesytor och plats för soffgrupp. I lägenheten på övre plan finns det en stora klädkammare och ett förråd i hallen som just nu används som ett gästrum med plats för säng. Vidare finns det även ett rymligt badrum där det finns utrymme att sätta in en tvättmaskin. Från bostaden tar du dig också med enkelhet ut till den gemensamma tvättstugan som endast är ett par meter ifrån ingången.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en stor uteplats som just nu består ytan av stenläggning samt gräsmatta. Det finns många möjligheter att förvandla gräsytan till en sommaroas, skulle du vilja sätta upp en häck eller staket finns det även möjlighet till det efter konsultation med styrelsen. Här lyser solen hela dagen. Den andra, som ligger i vardagsrummet, är en mysig och takbeklädd balkong som bjuder på morgonsol och plats för ett mindre bord.

Här bor du vid ett av Skoghalls bästa lägen, med boulebana runt knuten. Lunnaparken med sommarcafé där båtbussen lägger till ligger en kort promenad bort och Skoghall Centrum finns inom gångavstånd från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Skoghall har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
ca 80 kvm
Avgift
5 308 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-31

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Spelvägen såldes av oss 2023-01-31. Se alla våra försäljningar i Skoghall samt även på Spelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.