Hyngelsböle 33 / Hyngelsböle / Lögdeå / Lögdeå / Nordmaling

Jordbruksfastighet i vackert läge vid Lögdeälven i Hyngelsböle

Slutpris
1 665 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
14 432 kr/år
Totalareal
152 108 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
Nordmaling Hyngelsböle 1:16
Såld
2018-02-06
Bostaden är såld!

Denna gård på Hyngelsböle såldes av oss 2018-02-06. Se alla våra försäljningar i Lögdeå samt även på Hyngelsböle

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hyngelsböle / Lögdeå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Jordbruksfastighet i vackert läge vid Lögdeälven i Hyngelsböle strax utanför Nordmaling. Villan är uppförd 2007 och ligger i fin sluttning med vacker utsikt ned mot Lögdeälven. Vattenburen golvvärme i hela villan med frånluftsvärmepump IVT 490. Paneltak i hela villan som är ett Skidstahus från Ullånger. Jakträtt och fiskerätt ingår och Lögdeälven är känt för sitt fina fiske av Lax, Öring och Harr. Några km uppströms finns slalombacken Ålidberget. På tomten finns en äldre ladugård och ett äldre uthus. Marken ligger i ett skifte vid villan och det är ungefär 10 ha skog och 5 ha åkermark. Markareal 152108 kvm, dvs. ca 15,2 hektar. Vardagsrum med braskamin i centralt läge ger fin värmespridning i villan. Stort ljust kök med rymlig matplats. Villan har 3-4 sovrum och mycket bra planlösning. Välkommen till ett trevligt ställe på landet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn