Anläggarevägen 3

Anläggarevägen 3

Slutpris

1 100 000 kr


Furuvik— Lycksele

Anläggarevägen 3


Slutpris
1 100 000 kr

Furuvik— Lycksele

Etagevilla med trevlig planlösning

Varmt välkommen till en villa om fem rum och kök på Furuvik. Här stiger du in i en etagevilla med öppen och unik planlösning med fräscha ytskikt och härlig atmosfär. Det rymliga vardagsrummet i vinkel har kamin och matplats. 

Den stora, lättskötta och barnvänliga trädgårdstomten som hör till huset har stora gräsytor och ett fint soldäck. Här finns även ett fristående kallgarage. Vattenburen fjärrvärme.

Lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, lekplats, fotbollsplan, hockeyplan, skoterled och fina strövområden. En kort promenad bort finns även Furuvikstrand.


Boarea/biarea
100/100 kvm
Driftkostnad
57 575 kr/år
Tomtarea
1 499 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-31

Mäklarhuset Lycksele

Denna villa på Anläggarevägen såldes av oss 2023-10-31. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Anläggarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.