Umgransele 414

Umgransele 414

Slutpris

940 000 kr


Umgransele— Lycksele

Umgransele 414


Slutpris
940 000 kr

Umgransele— Lycksele

Naturnära villa med dubbelgarage, bergvärme och 3-glasfönster

Välkommen till denna villa i naturnära Umgransele, bara 2 mil utanför Lycksele. Perfekt för den naturälskande familjen som söker lugn och ro. Här finns allt man kan önska sig!

Huset är renoverat och väl omhändertaget. De moderna 3-glasfönstren ger ett behagligt ljusinsläpp och utmärkt ljudisolering. Det renoverade köket är stilrent och utrustat med alla bekvämligheter man kan önska sig.

Bergvärmesystemet ger en energieffektiv uppvärmning och låga driftskostnader. Dubbelgaraget erbjuder gott om utrymme för två bilar samt ett skärmtak byggt intill och förrådsbyggnaden ger extra förvaringsmöjligheter. Stor asfalterad uppfart.

För de fyrbenta familjemedlemmarna finns det 2 hundgårdar där de kan springa fritt och leka.

Den rymliga altanen med tak erbjuder en härlig plats att koppla av och njuta av de många soltimmar som området har att erbjuda. Tomten är rymlig med gott om utrymme för att umgås eller varför inte utforska dina odlingskunskaper.

Det barnvänliga läget gör detta till det perfekta hemmet för en familj. I byn finns Umgransele skola (förskola, F-3 skola). Med närhet till naturen och samtidigt bekvämt avstånd till Lycksele får man det bästa av två världar.

Missa inte chansen att bli ägare till denna villa i Umgransele. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!


Boarea/biarea
103/75 kvm
Driftkostnad
30 832 kr/år
Tomtarea
1 407 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-06-28

Mäklarhuset Lycksele

Denna villa på Umgransele såldes av oss 2024-06-28. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Umgransele.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.