Södra Obbolavägen 24

Södra Obbolavägen 24

Slutpris

3 250 000 kr


Obbola— Umeå

Södra Obbolavägen 24


Slutpris
3 250 000 kr

Obbola— Umeå

Villa i 1 1/2 plan med källare, varmgarage och bergvärme!

Välkommen till denna trevliga villa i 1 1/2 plan + källare med modernt och rymligt varmgarage. På entréplanet finns ett ljust vardagsrum som inbjuder till avkoppling och umgänge. Köket är välutrustat och har utgång till altanen och den fina trädgården i blickfånget. På övervåningen finns bekväma sovrum men också ett renoverat helkaklat badrum med moderna bekvämligheter. I källaren finns möjlighet till förvaring och du kan anpassa utrymmet efter dina egna behov. Driftskostnaderna för villan är mycket låga tack vare bergvärmeanläggningen, vilket är fördelaktigt för din ekonomi. Trädgården runt villan angränsar mot naturområde och solen flödar in på dagarna och erbjuder plats för utomhusaktiviteter samt avkoppling. Läget är bra med närhet till skolor, förskolor, matbutik, strövområden, skidspår och kollektivtrafik. Kontakta oss idag för att boka en visning av denna trivsamma villa!


Boarea/biarea
115/62 kvm
Driftkostnad
51 220 kr/år
Tomtarea
1 192 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-11

Mäklarhuset Umeå

Denna villa på Södra Obbolavägen såldes av oss 2023-06-11. Se alla våra försäljningar i Obbola samt även på Södra Obbolavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.