Karlgårdsvägen 1 / Södra Karlgård / Skellefteå

Tvårummare nyproduktion på Södra Karlgård

Södra Karlgård
Slutpris
2 025 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 142 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlgårdsvägen såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Karlgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Karlgård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sista chansen att förvärva en bostadsrätt på Södra Karlgård!
Mycket fint disponerad tvårummare på 58 m² med genomgående smakfulla ytskikt och delvis inglasad balkong på ca 17 m² i söderläge.

Mäklarhuset presenterar stolt Skellefteås nya bostadsområde, Södra Karlgård‐ ett riktigt guldkorn för dig som söker ett angenämt och älvsnära boende, med promenadavstånd till Centrum. 57 ekologiskt och komfortabelt byggda bostadsrätter med hög standard och ett av stans absolut bästa lägen!
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.