Nyckelgatan 94 / Sunnanå / Skellefteå

Mycket fint boende på Nyckelgatan

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
3 762 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
Bottenvåning
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nyckelgatan såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Nyckelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnanå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket fint och trivsamt boende i markplan på Nyckelgatan!
Trerummare som smart och snillrikt omdisponerats till en fyrarummare, med genomgående utbytta och fräscha ytskikt, bland annat nytt kök från Bogården -16.
Inglasad balkong i västerläge och öppen altan i läge öster.
Här bor du på lugna gatan och har skogen och motionsspår som granne.
I närheten har du förskolor, Sunnanåskolan F-5 och till centrum har du promenad eller cykelavstånd.
Välkommen på någon av våra visningar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sunnanå

Sydväst om centrala Skellefteå ligger Sunnanå, ett område främst bestående av villabebyggelse men som även har bostadsrätter.

Allmänt

I norr angränsar Sunnanå mot Skellefteåälven och dess vackra strövområden och på södra Sunnanå ligger Falkträsket där det finns en välbesökt och omtyckt badplats, Falkträsket.

Fritid

Sunnanå Sportklubb , en av Skellefteås två största sportklubbar, är en aktiv förening som har fotbollslag från ungdomslag upp till dam- och herrnivå. Sportklubben driver även områdets elljusspår. Vidare finns på området en populär pizzeria som gör omtalade vedugnsbakade pizzor.

Kommunikationer

Bor du på Sunnanå har du gång- eller cykelavstånd in till centrum och även busskommunikationerna är goda.

Familjeliv

Här finns flertalet förskolor, grundskola F-6 samt fyra fritidshem. Årskurs 7-9 finns på Sörböle, ett närliggande område. Allt detta samt närheten till Skellefteå centrum med dess utbud av service, handel och kultur gör således Sunnanå till ett mycket bra ställe att bo på!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.