Yttre-Långviken 158 / Tavelsjö / Umeå

Nyrenoverad villa med fantastiskt läge vid vackra Tavelsjön!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
129/11 kvm
Driftkostnad
28 508 kr/år
Tomtarea
3 223 kvm
Rum
4 rum
Såld
2017-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Yttre-Långviken såldes av oss 2017-10-09. Se alla våra försäljningar i Tavelsjö samt även på Yttre-Långviken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yttre-Långviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Yttre Långviken 158 med magiskt solläge från morgon till kväll. Denna villa har omsorgsfullt renoverats de sista åren - här är det bara att flytta in! Villan om 2 plan har bl a ett stort härligt kök med modern inredning men äldre detaljer bevarade, renoverade badrum, separat tvättavdelning och vardagsrum med utgång till altanen mot sjön. På övre plan finns sovrum med 2 stora klädkammare, allrum, arbetsrum samt sovalkov och badrum. Huset ligger på ett mycket vackert och fridfullt läge med utsikt över naturen och sjön, med möjlighet till båtplats samt sjösättnings möjligheter. På den nybyggda altanen som finns gott om plats för sittgrupper och här finns plats för släkt och vänner. Uppvuxen trädgård med pergola, bärbuskar, träd och perenner. Nyligen installerades 2 luftvärmepumpar vilket sänker uppvärmningskostnaderna och ger svalka varma sommardagar. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration