Älvans väg 15a / Tomtebo / Umeå

Gavelradhus i områdets bästa läge med insynsskyddad baksida!

Slutpris
3 460 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
36 120 kr/år
Tomtarea
336 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-01-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på Älvans Väg såldes av oss 2017-01-29. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Älvans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tomtebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus med områdets bästa läge med insynsskyddad baksida!
Mycket trivsamt och fräscht gavelradhus i områdets bästa läge med insynsskyddad baksida på populära Tomtebo! Här bor du i lugnt läge med gångavstånd till både förskola och skola. Husets bottenplan inrymmer förutom hallen ett ljust kök, separat tvättstuga, stort vardagsrum, samt helkaklat badrum med badkar medan övervåningen disponerar 3 sovrum (med möjlighet till ytterligare ett sovrum), klädkammare, badrum med dusch samt balkong. Detta hus har även två trevliga uteplatser, varav en i ogenerat läge mot skogsparti. Till huset hör ett separat förråd med parkeringsplats på tomten, liksom carportplats i länga. Huset är mycket välskött med fina materialval och bör ses på plats - varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration