Sök Meny
Såld

Umeå - Tomtebo / Huldrans Väg 21

Tillfälle att förvärva ett mycket trivsamt hus med medvetna detaljer och smarta funktioner. Huset ligger belägen på härlig, uppvuxen hörntomt i lugnt villakvarter. Här finns 4 sovrum och 2 helkaklade badrum, varav ett med bastu. Husets mittpunkt är det exklusiva köket med stor matplats. I anslutning ligger vardagsrummet med härlig rymd genom stora fönster och högt i tak. Den centralt placerade kaminen ger stämning till både vardagsrum och kök. Huset har även stort inglasat uterum med klinker och golvvärme, liksom stor tvättavdelning och ett rymligt garage samt carport. Detta hus har genomgående mycket hög standard och bör ses på plats. Varmt välkomna till Huldrans väg 21!

Sponsrade länkar
Umeå / Tomtebo
Huldrans Väg 21
Slutpris: 4 875 000 kr
Boarea/biarea: 135/55 kvm
Driftkostnad: 36 900 kr/år
Tomtarea: 1020 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västerbotten / Umeå / Huldrans Väg
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!