Kungsgatan 17 A / Väst på Stan / Umeå

TILL SALU FRÄSCH 1:a VÄST PÅ STAN MED LÅG AVGIFT

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea
29 kvm
Avgift
2 001 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2020-08-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2020-08-11. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väst på Stan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor du centralt och fräscht med en låg månadsavgift. Bostadsrätten / 1:an helrenoverades 2014 och är i nyskick även idag. Boarean 29 kvm är fördelat : Hall/entré, Sovrum. Allrum med köksavdelning utrustad med kyl/frys, häll och ugn , köksfläkt och diskmaskin. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, toalett och tvättställ. Tillträde kan ske omgående.
Bostadsrätten ligger i bottenvåningen och i källaren finns förråd och tvättstuga.
P-Platser inne på gården med separata kontrakt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väst på stan

Centralt och älvsnära

Allmänt

Västra stan är en mycket central stadsdel med härliga parker och fina motionsspår längs Umeälvens strandpromenad. Flera av Umeås äldre bevarade byggnader finns i området som gamla K4 som numera är Stadshuset.

Rekreation

Här finns älven med fina promenadvägar och vacker natur. Hedlundadungen är en stor park som erbjuder minigolf och lekplatser. I närheten ligger även I-20 området med idrottsarenan Vildmannavallen och motionspår, utegym och strövområden.

Service

Umeås största gymnasieskola Dragonskolan finns i området samt förskola och grundskola, liksom Noliaområdet med sitt utbud av sport- och fritidsaktiviteter samt vårdcentral. En kort promenad eller cykeltur når man centrala Umeå med dess stora utbud.

Kommunikation

Här finns bra bussförbindelser mot universitet och sjukhus samt övriga bostadsområden i Umeå. Via gång- och cykelbanor tar du dig lätt även till övriga centrala stadsdelar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.