Kyrkhamnsvägen 13a / Grubbe / Västerhiske / Umeå

Stor 3:a med exklusiva tillval och inglasad balkong i söderläge på populära Grubbe!

Slutpris
2 595 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
3 504 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 2
Såld
2017-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kyrkhamnsvägen såldes av oss 2017-08-07. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Kyrkhamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grubbe / Västerhiske är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna nybyggda, representativa trea karaktäriseras av ett fint ljusinsläpp och exklusiva tillval som genom medvetna val gett lägenheten en mycket hög standard. Öppet mellan kök/vardagsrum ger fina sociala ytor. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare. 2 ljusa sovrum varav ett med en klädkammare. Lägenheten har en stor och härlig balkong i söderläge som genom inglasning förlänger säsongen. En låg månadsavgift är ytterligare en fördel. Mycket trivsamt område nära grönområden och älven men ändå med skola på bekvämt avstånd. Lägenheten är något utöver det vanliga och bör ses på plats - varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration