Loftvägen 2B / Tomtebo / Umeå

Fin och trivsam tvåa till salu på Tomtebo! Egen ingång och egen uteplats

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
59.5 kvm
Avgift
4 648 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-01-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Loftvägen såldes av oss 2020-01-08. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Loftvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tomtebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Luftig boende med fint ljusinsläpp och trivsam uteplats i söder. BoKlok är byggt i genuint klassisk stil, klassiska faluröda byggnader med stora fönster, högt i tak, överljus ovan entré och vackra ekparkettgolv. Fin lägenhet med genomgående ekgolv och fräscha ytskikt. Egen ingång och egen uteplats ger hög kvalitet på boendet. Lägenheten är en tvåa med möjlighet att bygga om till trea. En månadsavgift där allt ingår: värme, vatten, kabel-tv, hushållsel, internet samt även P-plats. Närhet till universitet, sjukhus, IKSU Sportanläggning och Nydalasjön. Välkommen till visning på Loftvägen 2B på Tomtebo!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.