Västra Norrlandsgatan 15A / Centrum / Umeå

Läcker Citylägenhet med stora franska balkonger i panorama! Nya balkongdörrar och fönster

Slutpris
1 670 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
3 232 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Norrlandsgatan såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Västra Norrlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Läcker Citylägenhet med stora franska balkonger i panorama! Helkaklat badrum från 2014, alla andra rum är renoverade 2019. Fyra nya balkongdörrar och alla fönster är nya 2019. Här bor du med närhet till alla möjligheter som centrala stan har att erbjuda så som restauranger, caféer, parker, butiker, affärer, flera gym, badhuset och resecentrum. Föreningen har en mysig bastu och relaxavdelning och fin innergård. Välkommen att se denna citylägenhet mitt i Umeå!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Umeås mittpunkt

Allmänt

Umeå Centrum sträcker sig längs med Umeälvens norra sida, här finns historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla dess butiker. Här finns allt man kan behöva och är en självklar mötesplats för både Umeås invånare och besökare.

Rekreation

I centrum finns trevliga parker som bildar en naturlig mötesplats och längst med Umeälven finns fina strandpromenader. I broparken finns parkourpark och här finns också skateparken Sparken, vilket är en mycket attraktiv träffpunkt för ungdomar. Här finns även en nybyggd simhall, Navet som erbjuder äventyrsbad, träning och relaxavdelning.

Service

Centrum har ett stort utbud av service och nöjen. Här finns mängder med butiker, gym, restauranger, caféer, barer och nattklubbar. 2014 blev Umeå utsedd som kulturhuvudstad och har ett stort kulturellt utbud via kulturhuset Väven, Folkets Hus och Norrlandsoperan. Under året erbjudes flera olika arrangemang som exempelvis Bondens marknad, gratiskonserter och beachvolleyboll. Skolor och förskolor finns i närliggande områden bara några minuter bort.

Kommunikation

Det finns goda pendlingsmöjligheter via tågstationen och busstationen som ligger centralt. Utöver det finns såklart goda bussförbindelser lokalt till de olika bostadsområdena i Umeå och till Universitetet området. Via flygbussen når du flygplatsen som ligger 4 km från Umeå centrum. Flertalet cykelbanor knyter samma centrum med Umeås övriga stadsdelar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.