Hovslagargatan 20F / Vännäs

Fräsch tvåa i markplan med egen ingång och altan i sydväst

Slutpris
450 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 394 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hovslagargatan såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Vännäs samt även på hovslagargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vännäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch tvåa i markplan med egen ingång och altan i sydväst. Vitvaror i lägenheten är från 2018. Hela lägenheten omtapetserad 2017 och merparten av golven är från 2011. Generös planlösning och mycket stora fönster ger gott ljus och trivsamma ytor. Altanen har eftermiddags och kvällssol. Välkommen till visning på Hovslagargatan 20F.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.