Köpmangatan 28 / Vännäs

Stort hus i centrala Vännäs. Dubbelvarmgarage

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
184/80 kvm
Driftkostnad
68 870 kr/år
Tomtarea
940 kvm
Rum
9 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-18
Bostaden är såld!

Denna villa på köpmangatan såldes av oss 2019-12-18. Se alla våra försäljningar i Vännäs samt även på köpmangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vännäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort hus i mycket centralt läge i Vännäs, två lägenheter ger möjlighet till uthyrning. Centralt men ändå lugnt och behagligt läge med barnvänlig innergård med gräsmatta och perenna växter. Dubbelvarmgarage och höga dubbelCarportar samt 5 förråd, uterum och stor jordkällare. Fjärrvärme ger behaglig och säker värme. Mycket rymligt och flexibelt boende med bara några stenkast till mataffär, pendeltåg, busstation och restauranger. Här har ni möjlighet att forma ert hem själva, gott om plats och bra planlösning men renoveringsbehov finns. Välkommen till Köpmangatan 28 i centrala Vännäs.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.