Östra Järnvägsgatan 30C / Vännäs

Rymlig 3:a i Vännäs centrum

Slutpris
560 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 427 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på östra järnvägsgatan såldes av oss 2020-06-26. Se alla våra försäljningar i Vännäs samt även på östra järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vännäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 3:a i Vännäs centrum några stenkast från vackra Oskarsparken och samma avstånd till pendeltåg och även buss, här har ni närhet till all service Vännäs centrum har att erbjuda. Lägenhetens sällskapsdel är luftig och öppen och det stora vardagsrummet har utgång till inglasad balkong mot den lummiga gården. Nära till Vännäs fritidsområde med populärt bad. Välkommen till Östra Järnvägsgatan 30C!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.