Skymningsvägen 13 / Vännäs

Mycket trevlig familjevilla i fint läge nära bad och fritidsområdet.

Slutpris
1 910 000 kr
Boarea/biarea
ca 156/25 kvm
Driftkostnad
29 777 kr/år
Tomtarea
718 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på skymningsvägen såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Vännäs samt även på skymningsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vännäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig familjevilla i fint läge helt nära bad och fritidsområdet. Villan har två härliga altaner och tre altandörrar som ger dig en fantastisk tillgänglighet till uteplatser och den lättskötta trädgårdstomten. Flera renoveringar och golv är från 2014, flertalet maskiner från 2019 och 2014. Ommålad exteriör juni 2016. Fjärrvärme ger bekväm och trygg uppvärmning och fiber finns i villan. Perfekt boende för barnfamiljen med sitt barnvänliga läge nära badet med vattenrutschbana, lekplatser, jättestudsmatta och servering. Intill finns fotbollsplaner, ishall, minigolf och camping. Strax bortanför finns elljusspår för löpning och skidåkning. Skoterleder finns i omgivningen. Förskola och skola ligger inom kort promenadavstånd. Till pendeltåget och busstationen promenerar ni lämpligast och mataffärer och annan service ligger intill. Välkommen till barnvänliga Skymningsvägen 13 i Vännäs!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.