Hästhovsvägen 11

Hästhovsvägen 11

Slutpris

1 725 000 kr


Vännäsby— Vännäs

Hästhovsvägen 11


Slutpris
1 725 000 kr

Vännäsby— Vännäs

Trevlig villa på uppvuxen trädgårdstomt i mycket barnvänligt läge nära skola, barnomsorg, pendeltåg

Trevlig stor villa på uppvuxen trädgårdstomt i mycket barnvänligt läge nära skola, barnomsorg, pendeltåg, buss och mataffär. Altaner och uterum inbäddat i perfekt harmoni med äppelträd, prydnadsbuskar och perenna växter. Här finns hallon, vinbär, krusbär, rabarber, rosor, jasmine, syrener, löjtnatshjärta, liljor, aroniabuskar, brudspirea, lönn, pioner, rönn, iris och de nämnda äppelträden bäddar in uterummet vackert och naturligt i trädgården. Nytt tak 2013. Nya fönster 2008 och altandörrar 2008. Luftvärmepump, värmeåtervinning i ventilationssystemet samt braskamin ger god driftkostnad till denna stora villa. Omdränerad med platonmatta på -90 talet. Garage med automatport och även garaget har källarvåning och carporten har vindsförvaring, tillsammans ger detta ett fantastiskt villaboende för barnfamilj med behov av utrymmen! Väldigt trevligt område, barnvänligt med härlig grönska och natur. Välkommen att se denna barnvänliga villa på Hästhovsvägen 11 i Vännäsby!


Boarea/biarea
111/152 kvm
Driftkostnad
33 978 kr/år
Tomtarea
1 096 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-09

Mäklarhuset Umeå

Denna villa på hästhovsvägen såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Vännäsby samt även på hästhovsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.