Hästhovsvägen 11 / Vännäsby / Vännäs

Trevlig villa på uppvuxen trädgårdstomt i mycket barnvänligt läge nära skola, barnomsorg, pendeltåg

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea/biarea
111/152 kvm
Driftkostnad
33 978 kr/år
Tomtarea
1 096 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-09
Bostaden är såld!

Denna villa på hästhovsvägen såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Vännäsby samt även på hästhovsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vännäsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig stor villa på uppvuxen trädgårdstomt i mycket barnvänligt läge nära skola, barnomsorg, pendeltåg, buss och mataffär. Altaner och uterum inbäddat i perfekt harmoni med äppelträd, prydnadsbuskar och perenna växter. Här finns hallon, vinbär, krusbär, rabarber, rosor, jasmine, syrener, löjtnatshjärta, liljor, aroniabuskar, brudspirea, lönn, pioner, rönn, iris och de nämnda äppelträden bäddar in uterummet vackert och naturligt i trädgården. Nytt tak 2013. Nya fönster 2008 och altandörrar 2008. Luftvärmepump, värmeåtervinning i ventilationssystemet samt braskamin ger god driftkostnad till denna stora villa. Omdränerad med platonmatta på -90 talet. Garage med automatport och även garaget har källarvåning och carporten har vindsförvaring, tillsammans ger detta ett fantastiskt villaboende för barnfamilj med behov av utrymmen! Väldigt trevligt område, barnvänligt med härlig grönska och natur. Välkommen att se denna barnvänliga villa på Hästhovsvägen 11 i Vännäsby!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.