Mästaregatan 4 / Vännäsby / Vännäs

Välrenoverad stor villa i barnvänligt läge

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea/biarea
203/44 kvm
Driftkostnad
39 193 kr/år
Tomtarea
790 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-06-11
Bostaden är såld!

Denna villa på mästaregatan såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Vännäsby samt även på mästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vännäsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välrenoverad stor villa i barnvänligt läge. Promenadavstånd till skola, barnomsorg, mataffär och till pendeltåget. Fantastiska sällskapsytor med stora glaspartier som ger känsla av ombonat uterum eller vinterträdgård med komfortabel golvvärme i det mustiga stengodsgolvet. Genomtänkt färgprakt i trädgårdens ombonade prunkande miljöer och två stora altaner. Luftvattenvärmepump med ny utomhusdel april 2020, utbyggnad 2015, nytt tak 2010 och stor utbyggnad 2010 samt badrum 2010. Trevligt beläget i idylliska Vännäsby där vackra Umeälven rinner genom. Nära till mataffär, färgaffär, restaurang, skola, förskola, barnomsorg, lekparker, fotbollsplaner, isbana, hembygdsgård, elljusspår samt bibliotek. Vännäsby är ett aktivt och vackert litet samhälle vid Umeälven. Välkommen till Mästaregatan 4 i Vännäsby!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.