Strandgatan 35 D / Vännäsby / Vännäs

PARHUS MED NÄRHET TILL ÄLVEN I VÄNNÄSBY

Slutpris
1 380 000 kr
Boarea
120.5 kvm
Avgift
5 931 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna parhus på strandgatan såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Vännäsby samt även på strandgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vännäsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött och trivsamt bostadsrättsparhus i 1 1/2 plan med attraktivt läge i centrala Vännäsby med närhet till älven. Boarea på 120 kvm fördelat på 4 rum och kök. Altan och uteplats med utmärkt syd-västläge. Vidbyggt varmgarage och ett kallförråd. Bostadsrättsföreningen har installerat fjärrvärme, bytt fönster och entrédörr. Här får du också ett boende med närhet till skola, förskola, buss och tågförbindelser, mm. Kontakt Jonas Bergh 070 6664075 för ytterligare information eller visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.