Ramsåsvägen 25 A / Älandsbro / Härnösand

Trivsam tvåa i lugna Älandsbro

Slutpris
265 000 kr
Boarea
58.5 kvm
Avgift
3 964 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ramsåsvägen såldes av oss 2020-05-14. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på ramsåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älandsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma och ljusa tvårumslägenhet på Ramsåsvägen i Älandsbro. Lägenheten erbjuder ett ljust kök med fullstor kyl och frys, rymligt vardagsrum samt sovrum med fyra garderober. I badrummet finns badkar och tvättmaskin. Den rymliga balkongen nås från köket och där kan man njuta av solen hela eftermiddagen.

Lägenheten är på 58,5 kvm och ligger på andra våningen. I månadsavgiften på 3 964 kr ingår bland annat bredband. Tillträde kan fås omgående om önskemål finns.

I föreningens servicebyggnad finns gemensam tvättstuga med torkrum, föreningslokal samt en relaxavdelning med dusch och bastu. Brf Brolyckan ligger centralt i Älandsbro med närhet till skola, livsmedelsaffär och OK/Q8 samt Sibylla och restaurang Blå Ängeln. Det finns goda kommunikationer både till Härnösand och norrut.

Anmäl dig på visningen redan nu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Älandsbro

I Älandsbro - ca 10 km norr om Härnösand, bor ungefär 860 personer. Älandsbro ligger vackert vid Älandsfjärden med närhet till service och natur. I centrum finns livsmedelsbutik, några butiker, bensinstation och restauranger.

Förskolor och skolor

I Älandsbro ligger Älandsbro Skola som är en skola för barn i årskurs förskoleklass till och med årskurs sex. Här finns två förskolor, Älandsbro Förskola (kommunal) och Rönnbackens Förskola EF (fristående) samt fritidshem.

Sport och fritid

På Brovalla idrottsplats håller Älandsbro AIK till med en stor inhägnad fotbollsplan i naturskönt läge. I direkt anslutning till idrottsplatsen finns 2,5 km elbelyst motionsspår. Här finns också skoterleder vintertid som tar dig hela vägen till Gussjö, Stigsjö och till och med Kramfors. I skogarna kring Älandsbro är det också populärt att plocka svamp och framför allt kantareller. För den som inte gillar att plocka svamp finns vackra naturstigar med stundvis slående utsikter.

Kommunikation

Till och från Älandsbro kan du lätt ta dig till och från med buss, bil eller cykel, bil. Buss nr 518 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg nästan hela vägen till centrum. Till och från Älandsbro med omnejd finns också flertalet bussar med tider anpassade för skola.

Närområde

Det är nära till Härnösands Golfbana, som är en havs- och parkbana 18-hålsbana belägen på Vägnön. Bortom Vägnön finns Hemsön där du hittar Hemsö Fästning med tillhörande restaurang. Om du kör norrut och 1 km norr om Älandsbro hittar du mötesplatsen "Mats och Karin musik och Möten" till vänster, och de arrangerar bl.a. musikkvällar. Inåt landet mot Aspnäs hittar du kuperade och öppna landskap med bland annat lantbruk. Älandsbro Intresseförening är aktiv förening som arbetar med utvecklingen av Älandsbro, läs om dem på www.älandsbro.se.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.