Bredsandsviken 211

Bredsandsviken 211

Slutpris

3 900 000 kr


Alnö— Sundsvall

Bredsandsviken 211


Slutpris
3 900 000 kr

Alnö— Sundsvall

Havsnära fastighet med fantastisk utsikt!

Söker ni ett större boende med närhet till havet? Då kan detta vara något för er! Nu finns möjligheten att ta över denna havsnära fastighet med fantastisk utsikt ut mot vattnet!

Fastigheten har ägts inom samma familj sedan den ursprungliga delen i ett plan byggdes under tidigt 80-tal. När sonen i familjen tog över fastigheten behövde de mer yta och 2018 tillkom därför en maffig utbyggnad i två plan med härliga glaspartier ned mot vattnet.

I den ursprungliga delen finns idag hall, badrum, två rum samt ett mycket stort kök. Här finns möjligheter att skapa ett riktigt drömkök genom att förslagsvis flytta köket till den bakre väggen och ta upp stora fönster ned mot havet.

I utbyggnadens nedre plan finns klädkammare, stort badrum och ett socialt vardagsrum med braskamin och härlig utsikt. Det övre planet bjuder även det på ett allrum där utsikten är ännu bättre och ryggåstaket ger en härlig rymd. Här finns dessutom två sovrum vilket kan göra denna våning till den perfekta avdelningen till de lite större barnen.

En kort promenad tar er till mycket fin badstrand!

Välkommen på visning!


Boarea
212 kvm
Driftkostnad
38 024 kr/år
Tomtarea
4 790 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-08-31

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Bredsandsviken såldes av oss 2022-08-31. Se alla våra försäljningar i Alnö samt även på Bredsandsviken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.