Pejlingsvägen 3 / Alnö / Sundsvall

Naturnära på Norra Alnö!

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea/biarea
143/10 kvm
Driftkostnad
40 448 kr/år
Totalareal
2 193 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Pejlingsvägen såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Alnö samt även på Pejlingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge är denna villa belägen med härlig utsikt över Gistadalen som bjuder på fantastiska solnedgångar! Här kan ni njuta av naturen i närbelägen skog och längs trevliga promenadstråk förbi ko- & hästhagar. På vintern kan ni ta på er skidorna och åka i de fina spåren som dras upp i dalen på andra sidan vägen. Samtidigt har ni endast någon minuts bilfärd till centrala Alnö med affärer, pizzerior, gym, apotek med mera. På vägen in passerar ni trevliga Kyrkskolan F-3. Vill ni hellre åka kollektivt så finns busshållplats 50 meter bort längs Alnövägen. För er som är båtintresserade är det dessutom cykelavstånd till småbåtshamn.

Villan är i 1,5 plan där nedervåningen är utbyggd. I entréplanet finns kök, vardagsrum, matrum, såväl WC-rum som badrum med bastu samt givetvis utgång till den härliga inglasade altanen med fin utsikt över dalen. I det övre planet kan familjen dra sig tillbaka i de tre sovrummen varav det större har anslutande badrum.

På tomten finns en fin gäststuga med utmärkta möjligheter för tonårsboende eller uthyrning. Det stora dubbelgaraget ger er bra parkeringsmöjligheter och inrymmer också bra förvaring. På den nedre tomten finns en trevlig grillstuga med el indragen, perfekt för till exempel barnkalasen!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Alnö

Alnö även kallat Norrlands Hawaii är en populär stadsdel där det i centrum finns all tänkbar service. Att befolkningen på ön ökar kraftigt på sommaren talar för att Alnön är det typiska sommarparadiset och många väljer att besöka de många badvikarna eller Spikarnas fiskeläge. Denna vulkanö bildades för 570 miljoner år sedan och här finns många intressanta geologiska lokaler och fornlämningar.

Service

Här finns bland annat livsmedelsbutik, frisör, café och konditori, restauranger, kiosk och pizzeria. Det finns även vårdcentral, äldreboende och bostadsanpassning för dig som har handikapp eller funktionsnedsättning.

Fritid

Området erbjuder många fritidsaktiviteter såsom simhall, fotbollsplan, fallskärmshoppning, Vindhem seglarhamn med båtklubb, bågskytte, golfrange, m.m. På Alnö kan man även hitta bibliotek, Alnö fritidsgård och tre naturreservat bland annat Stornäsets naturreservat, Alnöbadet (inomhusbad) och kommunala friluftsbad som exempelvis Tranviken, Slädaviken, Hartungviken och Bänkåsviken.

Kommunikation

Här finns barnvänligt boende nära hav och salta bad, natur och friluftsliv. Det är ca 20 min restid till Sundsvall centrum som ligger 10-15 km från Alnö, åker du med kollektivtrafik kan du se turlista på Din tur.

Familjeliv

På Alnö finns det fem skolor och tio förskolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.