Köpenhamnsvägen 10 / Fagervik / Timrå

Rymlig villa i barnvänligt kvarter!

Slutpris
2 775 000 kr
Boarea/biarea
178/34 kvm
Driftkostnad
49 733 kr/år
Tomtarea
885 kvm
Rum
6 rum
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Köpenhamnsvägen såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Fagervik samt även på Köpenhamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fagervik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen har vi nöjet att erbjuda en villa på populära Böleängen, här finns plats för den stora familjen då villan idag erbjuder 4 sovrum men utrymme finns att skapa fler.
Härliga sociala ytor såväl inne som ute med bland annat luftigt vardagsrum samt altan i insynsskyddat läge med platsbyggt utekök.
Bostaden erbjuder lantlig charm och ligger i ett barnvänligt och populärt område med närhet till förskola, skola, strövområden, golfbana, småbåtshamn och Midlanda flygplats.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fagervik

Fagervik är en bruksort i Timrå kommun inom den norra delen av tätorten Timrå. Avståndet till Vivsta (Timrå centrum) är 5 kilometer. Från Fagervik till Sundsvalls centrum är avståndet 2.2 mil och tar ca 20 minuter att ta sig med bil.

Service

På Timrå GK golfbana finns Golfrestaurangen som drivs av EQ House sedan 2019, restaurangen har säsongbaserade öppettider. Närmaste pizzeria finner du endast 3 km från Fagervik.

Fritid

I Fagervik finner du Timrå GK golfbana, ett flertal fotbollsplaner och Fagerviksfälten där en av Sveriges största fotbollsturneringar hålls till. En bana för frisbeegolf har även byggts vid Fagerviksstranden.

Kommunikationer

Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser. Här har du även nära anslutning från Vivsta centrum med Norrtåg som tar dig längst Norra kustlinjen.

Familjeliv

I närområdet finner du Fagerviksskolan med årskurserna (F-6) Skiljegatan 4, Fagervik. 060-57 84 81

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.