Brunnshusgatan 14C

Brunnshusgatan 14C

Slutpris

600 000 kr


Centrum— Härnösand

Brunnshusgatan 14C


Slutpris
600 000 kr

Centrum— Härnösand

Fyrarumslägenhet om 92,7 kvm med både bad- och duschrum!

Nu kan vi presentera denna ljusa och rymliga lägenhet på Brunnshusgatan 14 C. Lägenheten erbjuder fint kök med goda förvaringsmöjligheter, ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, tre sovrum samt både duschrum och badrum med tvättmaskin. På balkongen lyser solen hela eftermiddagen och här finns plats för stolar och bord. Lägenheten ligger på tredje våningen och här finns en praktisk trapphiss som kan åka hela vägen från källarplan till våning 3. Till lägenheten medföljer både källarförråd och matkällarförråd.

Lägenheten är på 92,7 kvm och månadsavgiften är 4 681 kr där bland annat hushållsel ingår. Vill du måla och tapetsera så finns nästan 9 000 kr i inre reparationsfonden att tillgå. Tillträde kan ske omgående om önskemål finns!

Brf Magistern har sina fastigheter mycket centralt med promenadavstånd till centrum, med ett brett utbud av caféer och restauranger, men även nära till både Härnösands gymnasium och högstadieskolan Hedda Wising.

Hoppas vi ses på visningen!


Boarea
92.7 kvm
Avgift
4 681 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-26

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Brunnshusgatan såldes av oss 2021-10-26. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brunnshusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.