Byåkersvägen 20

Byåkersvägen 20

Slutpris

1 560 000 kr


Byåker— Härnösand

Byåkersvägen 20


Slutpris
1 560 000 kr

Byåker— Härnösand

Lugnt fint läge i populära Byåker!

Låt oss få välkomna dig till en mycket hemtrevlig villa i lugna och populära Byåker. Den ljusa villan erbjuder ett entréplan med kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till uterummet och tre sovrum. Här finns även ett duschrum och ett wc-rum. I källaren finns allrum, tvättstuga, pannrum och hobbyrum. Villan ligger på en solig hörntomt med högt läge. I trädgården finns en stor lekstuga och gott om plats för barnens glada lekar. För den odlingsintresserade så finns här både äppelträd, hallon, vinbär och rabarber. Det finns även gott om ståtliga syrener som sprider en ljuvlig doft.

I det fristående garaget finns plats för en bil och här finns även en förrådsmöjligheter eller om man behöver ett mekarrum. Bergvärmepumpen och luftvärmepumen, båda från 2014, bidrar till en låg driftskostnad.

Byåker ligger ca sex kilometer väster om Härnösand och hit tar man sig lättast med bil eller cykel. Buss 511 trafikerar området med regelbundna turer. I Byåker ligger även fina Säbrå kyrka.

Denna villa är väl värd ett besök så boka in dig på en visning redan i dag!


Boarea/biarea
90/90 kvm
Driftkostnad
32 596 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-18

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Byåkersvägen såldes av oss 2022-03-18. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Byåkersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.