Hallonstigen 11 / Härnön / Härnösand

Ljust och välplanerat boende med naturnära och familjevänligt läge!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
78/78 kvm
Driftkostnad
39 078 kr/år
Totalareal
884 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-07-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Hallonstigen såldes av oss 2019-07-25. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hallonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Härnön ligger denna behändiga villa. Ett ljust, välplanerat och socialt boende med stora sällskapsytor.

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör ett praktiskt, yteffektivt och funktionellt kök. Här finns ett trivsamt, rymligt, socialt och välplanerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp, fantastiska inredningsmöjligheter och väl tilltagna ytor samt tre - fyra sovrum. Duschrummet är funktionellt och neutralt med toalett, dusch, handdukstork och badrumsskåp.

Huset omges av en rogivande, barnvänlig och härlig hörntomt med välskött gräsmatta, lekstuga och spabad. Här har du dessutom en stor, rymlig, solig och lättmöblerad altan med härliga ytor för soffgrupp och grill. Sol hela dagen och fram till solnedgång. I anslutning till huset hittar du en stor parkering med plats för 6 bilar grusat på sidorna av garaget med 2 platser samt ett fristående garage med plats för 1 bil

På Härnön ligger dessa populära kvarter. Högslätten ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket även centrum gör. Bara en kort promenad bort finns skolor, förskolor, lekplatser och fina grönområden. Här på Hallonstigen 11 är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Härnön

Här bor du på Härnön, där även Härnösands centrum ligger och erbjuder närhet till allt.

Förskola och skola

På Härnön finns Härnösands gymnasium för gymnasieelever, Hedda Wisingskolan för högskoleelever, Gerstaskolan och Brännaskolan för låg och mellanstadieelever. Det finns också många förskolor att välja mellan beroende på om man vill ha kommunalt eller privat och hur man vill att det ska ligga.

Sport och fritid

Härnön erbjuder flera olika gym, simhall med tre pooler samt relaxavdelning, bowlinghall. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrotthallar, curlinghall och ishockeyhall. Det finns många fina promenadstråk längs strandkanterna. Närheten till vattnet kan inte bli bättre då kanalen rinner igenom centrum. I Härnösand finns många småbåtshamnar, gästhamnar, båtmack och båttvätt. Kommer du med båt till Härnösand finns två öppningsbara broar.

Kommunikation

Från centrum utgår stadens busslinjer som tar dig runt hela Härnösand. Bussarna utgår från Nybrogatan. För dig som föredrar att promenera erbjuder centrum promenadavstånd till det mesta. För att ta sig till centrum finns det gott om gång- och cykelvägar.

Närområde

Vårdkasen som är en del av naturreservatet Vårdkasmalen som också har fina strövområden och klapperfält. Resturang, motionsspår, slalombacke och pulkabacke. Smitingens havsbad med sin stora sandstrand och härligt långgrunda vatten är den största och mest välbesökta badstränderna i Härnösand. Här finns volleybollplaner, fem stora tunnelgrottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstenfält. Smitingens havsbad är en del av ett naturreservat. Sälstens badstrand med strålande kvällssol, i närheten av Sälsten ligger ett stort och populärt strövområde.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.