Krokvägen 4 / Härnön / Härnösand

Trevlig och välplanerad tvårumslägenhet med attraktivt läge

Slutpris
440 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 085 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krokvägen såldes av oss 2019-07-15. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Krokvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa högst upp i huset, med balkong i bästa sydvästläge!
Lägenheten ligger på Krokvägen 4 – här hittar du ett trivsamt, stort och luftigt vardagsrum, ett trevligt och praktiskt kök, funktionellt duschrum samt ett rogivande sovrum i bra storlek med flera garderober.

Ett ypperligt läge för er som värdesätter en låg boendekostnad i kombination med en mycket tilltalande och rogivande boendemiljö.
Här bor du lugnt med endast en kortare promenad till Härnösands centrum. I närområdet finns matbutik, förskolor, skolor och Högslättens idrottsanläggning.

Välkommen till en bostad att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Härnön

Här bor du på Härnön, där även Härnösands centrum ligger och erbjuder närhet till allt.

Förskola och skola

På Härnön finns Härnösands gymnasium för gymnasieelever, Hedda Wisingskolan för högskoleelever, Gerstaskolan och Brännaskolan för låg och mellanstadieelever. Det finns också många förskolor att välja mellan beroende på om man vill ha kommunalt eller privat och hur man vill att det ska ligga.

Sport och fritid

Härnön erbjuder flera olika gym, simhall med tre pooler samt relaxavdelning, bowlinghall. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrotthallar, curlinghall och ishockeyhall. Det finns många fina promenadstråk längs strandkanterna. Närheten till vattnet kan inte bli bättre då kanalen rinner igenom centrum. I Härnösand finns många småbåtshamnar, gästhamnar, båtmack och båttvätt. Kommer du med båt till Härnösand finns två öppningsbara broar.

Kommunikation

Från centrum utgår stadens busslinjer som tar dig runt hela Härnösand. Bussarna utgår från Nybrogatan. För dig som föredrar att promenera erbjuder centrum promenadavstånd till det mesta. För att ta sig till centrum finns det gott om gång- och cykelvägar.

Närområde

Vårdkasen som är en del av naturreservatet Vårdkasmalen som också har fina strövområden och klapperfält. Resturang, motionsspår, slalombacke och pulkabacke. Smitingens havsbad med sin stora sandstrand och härligt långgrunda vatten är den största och mest välbesökta badstränderna i Härnösand. Här finns volleybollplaner, fem stora tunnelgrottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstenfält. Smitingens havsbad är en del av ett naturreservat. Sälstens badstrand med strålande kvällssol, i närheten av Sälsten ligger ett stort och populärt strövområde.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration