Nickebostrand 21 / Nickebostrand / Härnösand

Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett unikt hus vid havet!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
86 kvm
Driftkostnad
26 748 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-07-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Nickebostrand såldes av oss 2018-07-11. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Nickebostrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nickebostrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva en nybyggd enplansvilla på rätt sida av vägen samt med havet som granne. Denna fastighet är väl genomtänkt, ett välbyggt och gediget hus med sina 37 cm tjocka, välisolerade ytterväggar och inbrottssäkra fönster. Ägaren har lagt stor omsorg vid detaljerna när man byggde huset och det genomsyrar hela fastigheten. Många fönster med fina ljusinsläpp, och från varje fönster i tre väderstreck ser man ut över havet. Tomten består mestadels av naturtomt och andra lättskötta växter, fri utsikt över Södra Sundet. Det finns en egen liten gångstig ned till en liten bänk vid strandkanten, här kan ni njuta av lugnet eller ta ett dopp i vattnet.

Välkommen på visning för att uppleva denna trivsamma plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration