Norra Kyrkogatan 21 C / Centrum / Härnösand

Central etta med stor inglasad balkong och fin utsikt!

Slutpris
230 000 kr
Boarea
30,9 kvm
Avgift
2 053 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Kyrkogatan såldes av oss 2019-12-11. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Norra Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väldisponerade och högt belägna 1:a med inglasad balkong och fin utsikt över takåsarna och Norra hamninloppet. Planlösningen är tilltalande med ett trivsamt allrum med avskild sovalkov och öppen planlösning mot kokvrån. Hallen är rymlig och erbjuder bra förvaring och den inglasade balkongen blir som ett extra rum från tidig vår till sen höst!

Lägenheten är centralt belägen med promenadavstånd till det mesta och har en låg månadsavgift på 2 053 kr. För den som önskar kan möblemang ingå i köpet. Ytskikten är fräscha med nymålade väggar, köksstommar och element.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Centrum

Här bor du på Härnön, där även Härnösands centrum ligger och erbjuder närhet till allt.

Nöjen

Till stadens centrum med bl.a. butiker, caféer, restauranger, teater, simhall, biograf, konsthall och jazzklubb. Under sommarmånaderna dukar några av restaurangerna upp sina uteserveringar. Olika evenemang hålls med jämna mellanrum i staden.

Sport och fritid

Härnösand erbjuder flera olika gym, bowlinghall, simhall med tre pooler samt relaxavdelning. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrottshallar, curlinghall och ishockeyhall. Det finns många fina promenadstråk längs strandkanterna. Närheten till vattnet kan inte bli bättre då kanalen rinner igenom centrum. I Härnösand finns många småbåtshamnar, gästhamnar, båtmack och båttvätt. Kommer du med båt till Härnösand finns två öppningsbara broar.

Kommunikation

Från centrum utgår stadens busslinjer som tar dig runt hela Härnösand. Bussarna utgår från Nybrogatan. För dig som föredrar att promenera erbjuder centrum promenadavstånd till det mesta. För att ta sig till centrum finns det gott om gång- och cykelvägar.

Närområde

Vårdkasen, som är en del av naturreservatet Vårdkasmalen, har fina strövområden och klapperfält. På Vårdkasens topp finns en restaurang och utkikstorn. På Vårdkasen finns även motionsspår, slalombacke och pulkabacke. Smitingens havsbad med sin stora sandstrand och härligt långgrunda vatten är den största och mest välbesökta badstranden i Härnösand. Här finns volleybollplaner, fem stora tunnelgrottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstenfält. Smitingens havsbad är en del av ett naturreservat. Sälstens badstrand erbjuder en sandstrand med strålande kvällssol. I närheten av Sälstens badplats ligger ett stort och populärt strövområde.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.