Norra Kyrkogatan 30

Norra Kyrkogatan 30

Slutpris

495 000 kr


Härnön— Härnösand

Norra Kyrkogatan 30


Slutpris
495 000 kr

Härnön— Härnösand

Hörnlägenhet med charmigt burspråk!

Upptäck ditt nya hem i denna fantastiska hörnlägenhet på generösa 77,6 kvadratmeter!

Stig in i en ljus och inbjudande atmosfär där vardagsrummet bjuder in med sin charmiga burspråksdetalj, perfekt för mysiga stunder och socialt umgänge. Köket är designat med stora ytor som inte bara inspirerar till kulinariska äventyr utan även skapar en plats att dela glada stunder med familj och vänner. De två sovrummen är rymliga och erbjuder gott om plats för dubbelsängar, vilket gör det till en dröm för avkopplande nätter.

Detta hem har en oslagbar placering med gångavstånd till centrum samt närhet till skolor och natursköna områden. Perfekt för dig som föredrar att lämna bilen hemma och njuta av en bekväm livsstil. Träd in på den rymliga balkongen och låt solens strålar omfamna dig större delen av dagen med en förtrollande havsglimt som bonus.

Månadsavgiften inkluderar inte bara el utan även bostadsrättstillägg, vilket ger dig en bekymmersfri boendesituation. Förvaringsmöjligheter finns i det tillhörande vindsförrådet, och i källaren väntar föreningens tvättstuga med torkrum för din bekvämlighet.

Ge dig själv möjligheten att uppleva detta unika boende genom att anmäla dig till en visning redan idag. Välkommen hem till din nya oas!


Boarea
77.6 kvm
Avgift
4 721 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-20

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Norra Kyrkogatan såldes av oss 2023-12-20. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Norra Kyrkogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.