Oxelvägen 5

Oxelvägen 5

Slutpris

3 450 000 kr


Hälletorp— Härnösand

Oxelvägen 5


Slutpris
3 450 000 kr

Hälletorp— Härnösand

Arkitektritad villa på Oxelvägen!

Varmt välkommen till denna enastående villa på lugna återvändsgatan Oxelvägen.

Här bor man granne med både skogen och Bondsjöhöjdens elljusspår. I denna stora souterrängvilla erbjuds hela fem sovrum, kök i en öppen planlösning, två stora duschrum varav den ena har en rymlig bastu. På entréplan möts man av ett exlusivt marmorgolv med golvvärme i hallen, till vänster finns ett allrum som kan vara utmärkt rum för barnen. Här finns även tre likvärdiga sovrum, matkällaren, förråd och det ljuvliga duschrummet i modern stil samt den tillhörande bastun. Åt höger från hallen når man det stora dubbelgaraget. Innanför garaget finns även ett till förrådsrum samt det gamla pannrummet.

På övre plan möts man av husets hjärta, köket med öppen planlösning samt det stora matrummet. Här erbjuds social matlagning och det passar bra för både vardagslivet och middagsbjudningar. Här finns även den ena utgången till balkongen på framsidan som passar bra för en mindre utesoffgrupp eller stolar. Åt andra hållet i köket finns en härlig braskamin för de lite kyligare kvällarna. Utgången till altanen och det inglasade uterummet når man även här. Nästa rum är vardagsrummet och det är väldigt lättmöblerat i de stora ytorna. Master bedroom når man från vardagsrummet och det härliga ensuite-duschrummet. Även här finns en utgång till balkongen. Åt andra hållet från hallen når man gästrummet/kontoret på höger sida och till vänster finns tvättstugan samt lilla wc-rummet.

I närområdet finner du fina motionsspår och en lekpark, vilket är helt perfekt för både barnfamiljen eller naturmänniskan. Endast en kort promenad bort finner du Bondsjöhöjdens idrottsområde. Goda bussförbindelser finns till centrum.


Välkommen med din visningsanmälan.


Boarea/biarea
204/86 kvm
Driftkostnad
51 950 kr/år
Tomtarea
684 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2022-09-05

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Oxelvägen såldes av oss 2022-09-05. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Oxelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.