Prästängsvägen 18 / Prästjorden / Härnösand

Härlig familjevilla på populära Prästjorden!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
137/152 kvm
Driftkostnad
47 081 kr/år
Totalareal
795 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Prästängsvägen såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Prästängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Prästjorden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en toppenfin familjevilla på populära Prästjorden. Här erbjuds en fint renoverad villa med stora sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Villan erbjuder även en mer privat del med fyra sovrum, stort modernt duschrum samt en rymlig hall. På källarplan återfinns ett mysigt allrum, ett stort hobbyrum som idag är avdelat till sovrum och förråd, generöst tilltagen tvättstuga med dusch och bastu samt fina förrådsutrymmen. Fint inramad trädgård med uppvuxen häck samt en skyddad altan i sydvästligt läge med härlig kvällssol. I området finns en stor grönskande allmänning med lekplats och fotbollsplan som är mycket populär. I närområdet återfinns skola, förskolor och livsmedelsaffär.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.