Skiftesvägen 20 / Brännan / Härnösand

Enplansradhus på populära Skiftesvägen!

Slutpris
650 000 kr
Boarea/biarea
73/18 kvm
Driftkostnad
28 414 kr/år
Tomtarea
563 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-12-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Skiftesvägen såldes av oss 2019-12-04. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Skiftesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brännan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk tillfälle att förvärva ett utav de populära radhusen på Skiftesvägen!

Välkommen in detta behändiga radhus på 73 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Radhuset erbjuder ett litet kök med matrum utanför, vardagsrum med utgång till trädgården och två sovrum samt duschrum. Tvättstugan nås från både hallen och garaget. I pannrummet sitter fjärrvärmeanläggningen. Radhuset är perfekt för den lite mindre familjen som söker ett smidigt boende i ett plan. Trädgården är väl uppvuxen med bland annat björnbär, hallon, äppelträd och plommonträd. Uteplats med söderläge finns utanför vardagsrummet, där en trivsam häck avgränsar mot trädgården.
Garaget med plats för en bil är lätt åtkomligt både utifrån och från tvättstugan.

Alla fönster och balkongdörren är utbytta till treglasfönster.

Här bor du med närhet till Willys livsmedelsaffär, blomsteraffär och restaurang. Det finns goda busskommunikationer samt både gång- och cykelväg till centrum precis utanför huset.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brännan

Brännan är en stadsdel på Härnön som till största delen består av villor från 1900-talets första hälft, men det finns även radhus, parhus och bostadsrättshus här. Brännan ligger på Härnön och utgör större delen av centrala Härnösands norra område. Området är något kuperat vilket gör att från man har väldigt fin utsikt över Norra Sundet där fartyg och båtar passerar på väg till eller från Härnösands hamn.

Förskolor och skolor

På Brännan finns flertalet kommunala och kooperativa förskolor välja bland. Brännaskolan har elever från förskoleklass till årskurs sex. Skolan ligger naturskönt med närhet till skog och hav, som nyttjas flitigt i den dagliga verksamheten. På Hedda Wisingskolan går elever från årskurs 7 till 9. Skolan ligger centralt på Härnön med närhet till allt. Här går cirka 350 elever. Härnösands gymnasium är ett sammanhållet gymnasium som erbjuder de flesta nationella program med ett flertal inriktningar. På skolan går ungefär 900 elever. Skolan introduktionsprogram, nationella idrottsinriktningar och gymnasiesärskola. I verksamhetsområdet ingår även musik och kulturskolan. Alla verksamheterna är samlade på ett och samma område, vilket skapar bra förutsättningar för lärande.

Sport och fritid

På Brännan ligger Högslätten motionsanläggning. Här finns bl.a. styrketräningslokal, tennisbanor, elupplysta motionsspår, curlinghall, ishall och uterink. Intill den stora grusplanen ovanför Härnösands Arena intill finns också en militärhinderbana utomhus och en parkourdel för den hugade. Nära är det även till fotbollsplaner invid Myran.

Kommunikation

Till och från Brännan kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 58 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka två kilometer.

Närområde

Till livsmedelsaffären Willys är det ca 1 km och där ligger även frisör, blomsteraffär samt automatstation för drivmedel. Sälstens badstrand är ett mysigt område med strålande kvällssol och bortanför Sälsten ligger ett stort och populärt strövområde. På Sälsten finns även Sälstens Camping och stugby med fyrbäddstugor, husvagns- och tältplatser.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.