Torrom 211 / Häggdånger / Härnösand

Magisk sekelskiftesvilla anno 1833

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
240 kvm
Driftkostnad
34 853 kr/år
Tomtarea
6 281 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på torrom såldes av oss 2020-06-14. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på torrom

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häggdånger är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta boende passar perfekt för dig som letar efter villa och lockas av klassisk sekelskiftescharm. Här finns ett anrikt och öppet hus som byggdes 1833 med alla tänkbara detaljer från början av förra århundradet. Med en yta om 240 kvadratmeter bor du både bekvämt och stilrent här på Torrom 211.

Huset är i mycket gott skick och har varsamt renoverats genom åren med stor respekt för det kulturhistoriska värdet, gedigna materialval och den gamla charmen bevarad med tidstypiska detaljer. Representativ interiör med rymliga sällskapsutrymmen på alla våningsplan. Den klassiska sekelskiftescharmen finns bevarad i stora fönster med spröjs, välkomnande veranda, burspråk, bröstpaneler och snickerier.

Ljuvligt lugnt och fridfullt läge i hjärtat av Häggdånger, nära havet och skogen.

Hjärtligt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Häggdånger

Häggdånger är ett stort område en och en halv mil utanför Härnösand med mycket fritidshus men också många året runt boende. Här finns natursköna miljöer och ett hemtrevligt lugn med närhet till både skog och sjö.

Förskola och skolor

I Häggdånger finns både förskola och byskola från förskoleklass till årskurs sex i samma byggnad, där det också finns ett fritidshem. Häggdångers byskola har ungefär fyrtio elever.

Sport och fritid

I Häggdånger finns alla möjligheter för att ha ett rikt fritidsliv bland både skog och sjöar, här är det också ett rimligt avstånd för den som känner för havsfiske. Vid grötsjön inte långt bort finns en mycket trevlig badplats med tillhörande brygga och möjlighet att kunna grilla. I skogarna runt Häggdånger finns gott om både svamp och bär.

Kommunikation

Till och från Häggdånger kan du lätt ta dig till och från med buss eller bil. Buss nr 520 trafikerar området med regelbundna turer. Till centrum är det cirka 1,5 mil. Det finns också en naturskön cykelväg som går över Fälleberget för den som önskar att ta sig ut med cykel.

Närområde

I närheten har vi Barsviken med fantastisk utsikt, trevliga evenemang under sommaren och allt därtill. Vi har även Svenskär, Röhålsmalen och Hästviken för den som trivs nära havet. I Häggdånger finns också en fantastiskt mysig alpackafarm. Mer information om området finns att läsa på deras hemsida - https://www.haggdanger.se/

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.