Uland 611 / Gussjö / Härnösand

Fin villa med härligt lantligt läge i Uland

Slutpris
800 000 kr
Boarea/biarea
84/43 kvm
Driftkostnad
27 067 kr/år
Tomtarea
2 989 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på uland såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på uland

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gussjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna fina villa med härligt lantligt läge i Uland. Här kan man njuta av lugnet, lyssna på fåglarna och trädens sus. Villan erbjuder ett nedre plan med öppen ljus planlösning mellan hallen, köket och vardagsrummet. Här finns även två sovrum och duschrum. På övre plan finns ett rymligt allrum samt sovrum och klädkammare. Altanen utanför vardagsrummet erbjuder fin utsikt mot sjön där även båtplats finns att tillgå. I den soliga trädgården finns bärbuskar och gott om plats för rekreation och barnens lekar. Nyborrad vattenbrunn och fiber finns indraget.
Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gussjö

I Gussjö bor du med närhet Gussjön med vackra stränder och fin natur. I skogen finns gott om svamp och bär.

Förskolor och skolor

I Brunne skola ungefär fyra kilometer bort går barn i årskurs 1 - 6 samt att det finns en förskoleklass. Det finns en stor skolgård som bjuder in till lek och rörelse med skogen på gångavstånd. Det finns ett fritidshem, Stigsjö Förskola. Brunne skola har en egen kock som lagar skolmaten. På skolan går ungefär 130 elever.

Sport och fritid

Stigsjö IP som ligger ungefär fyra kilometer bort består av flera fotbollsplaner samt en fin parkering. Vid fotbollsplanen på Stigsjö IP finns ett elbelyst motionsspår som vintertid görs i ordning för längdskidor.

Kommunikation

Till och från Gussjö kan du ta dig till och från med buss eller bil. Buss nr 511 trafikerar området med regelbundna turer.

Närområde

I närområdet finns Starreds badplats med både sandstrand och grillplats som är mycket barnvänligt med en ordentlig parkering så att man får plats att ta bilen dit. Runtom Gussjön finns olika badplatser med fina stränder. Här finns också Gussjönoret som har evenemang under sommaren med både musik, dans och ett fantastiskt midsommarfirande!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.