Västra Ringvägen 118 / Kullen / Härnösand

Tvåa med trevlig balkong på Västra Ringvägen 118

Slutpris
308 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
2 647 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Ringvägen såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Västra Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Västra Ringvägen 118 finns nu chansen att förvärva en rymlig och trevlig tvåa endast en trappa upp. Brf Fyren är en välskött förening med låga avgifter.

Lägenheten erbjuder ett trivsamt och generöst vardagsrum samt ett rymligt och ljust kök med gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten har ett sovrum och ett fint och praktiskt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Från sovrummet når du lägenhetens trevliga balkong med förmiddagssol och utsikt över innergården.

På Västra Ringvägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Här har du nära till matbutik, kommunikationer och rofyllda grönområden. Härnösands centrum når du med en kortare promenad.

Välkommen till Kullen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kullen

Kullen är ett väldigt lugnt område som ligger mycket centralt. Närmast centrum har du också en vacker utsikt över Nattviken.

Förskolor och skolor

I området finns tre förskolor och Solenskolan med årskurser från förskoleklass till och med årskurs sex. Solenskolan är en mångkulturell skola där nästan hälften av de 380 eleverna har ett annat modersmål. Skolan har ett språkutvecklande arbetssätt och ser tvåspråkigheten som en styrka. Utomhuspedagogik är en naturlig del i den dagliga verksamheten.

Lekplats

I närområdet finns en fin lekplats med gungor, klätterställning, rutschkanor och en linbana samt sandlådor.

Kommunikation

Till och från Kullen kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 58 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det knappt en kilometer.

Närområde

I absoluta närhet ligger livsmedelsaffär, bageri, bensinmack och pizzeria. Du har bara några minuter till Härnösands teater, Technichus Science Center samt centrum med caféer, restauranger, butiker, gym och livsmedelsaffärer. I närheten till området ligger vårdcentral och folktandvård.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.