Bodacke södra 205

Bodacke södra 205

Slutpris

500 000 kr


Liden— Sundsvall

Bodacke södra 205


Slutpris
500 000 kr

Liden— Sundsvall

Välkommen till Bodacke Södra 205 och detta mysiga hus beläget på en stor fastighet om hela 5,6 Ha! Fastigheten är perfekt både som sommarstuga och som året runt boende för dig som vill bo för dig själv men med närhet till ett mindre samhälle. In till centrala Liden tar det endast några minuter med bil och till Sundsvall tar det cirka en timme. I närbelägna Åsen finns badmöjligheter dit ni går eller cyklar.

I husets entréplan finns ett rymligt lantkök med vedspis och riktigt skafferi, vidare finns allrum med plats för soffgrupp samt ett badrum. I det övre planet finns två rymliga sovrum samt klädförvaring.

Intill huset finns en gäststuga med ett stort rum samt ett f.d. kök. Det större rummet kan antingen användas till större fester om vädret sviker eller så inreder ni det till ett gästrum. Det gamla köket används idag som förråd men även det går förstås att inreda som gästrum. På fastigheten finns också en äldre ladugård i sämre skick samt vedbod & enklare garage.

Den stora fastigheten breder ut sig med ängsmark nedanför byggnaderna och sträcker sig hela vägen ned till Indalsälven! För er som vill ha lite djur är även detta en fin möjlighet!

Tack vare det höga läget kan ni här avnjuta en fantastisk utsikt över dalgången med Bodackberget i bakgrunden.


Driftkostnad
21 700 kr/år
Tomtarea
5.6510 ha
Rum
5 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
SUNDSVALL BODACKE 1:52
Objekttyp
Fritid
Såld
2023-07-07

Mäklarhuset Sundsvall

Denna gård på Bodacke södra såldes av oss 2023-07-07. Se alla våra försäljningar i Liden samt även på Bodacke södra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.