Bergsgatan 5A / Centralt / Sundsvall

Välplanerad etta med låg avgift!

Slutpris
600 000 kr
Boarea
29 kvm
Avgift
2 207 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2019-11-04. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Bergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kvadratsmart etta med centralt läge på Bergsgatan! Här bor du med gångavstånd till såväl centrala Sundsvall som till tågstationen vilket gör lägenheten optimal både som första lägenhet eller som övernattningslägenhet. Lägenheten är välplanerad med en generöst tilltagen sovalkov och en fräsch kokvrå. I samband med att föreningen byggde ut balkongerna så fick även denna lägenhet en stor inglasad balkong med utsikt mot Sundsvallsbron. Låg månadsavgift och gemensamma avtal för både el & bredband ger låga boendekostnader. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.