Bleckslagaregatan 19A / Södermalm / Sundsvall

Rymlig villa i eftertraktat område!

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea/biarea
178/2 kvm
Driftkostnad
30 793 kr/år
Tomtarea
447 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Bleckslagaregatan såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Bleckslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bleckslagaregatan 19 A och denna fina 2-plans villa med tillhörande varmgarage!

Huset har fina sociala ytor med öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man husets terrass.
Här finns 5 st sovrum och ett smakfullt renoverat badrum och gästtoalett ifrån 2018. Uppvärmning via bergvärme som bidrar till en bra driftskostnad.

Här bor man med fint läge på Södermalm och har en fantastiskt utsikt från husets övre plan mot staden.

På promenadavstånd når du både stadskärnan och Sidsjöns fritidsområde med motionsspår, bad och slalombacke. Även förskola, skola, utomhus gym och lekpark finns inom promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Södermalm är ett område nära stadskärnan men gränsar även mot skogen och erbjuder de boende flertal spår och stigar till följd av närheten till Sidsjön och Södra bergets friluftsområden. Här finns bland annat ICA nära, Cirkle K och flertal restauranger. Södermalm erbjuder även ett antal parker och grönområden som bland annat Södermalmsparken, Östra parken och Fagerdalsparken.

Nöjen

I samma byggnad som Södra bergets hotell finns nöjeshallen Strike Club som erbjuder massor av roliga aktiviteter såsom Bowling, Lasergame, Prison Island, shuffleboard, m.m. I själva hotellet finns även ett spa med fantastisk utsikt över Sundsvall.

Fritid

Gångavstånd till Sundsvalls vackra stenstad med shopping och bra restauranger. Det är också nära till friluftsmöjligheter som till exempel Sidsjön och Södra bergets friluftscentrum, samt till populära himlabadet.

Kommunikation

Avståndet till centrum är ca 1-3 km.

Familjeliv

Här finns två skolor, Södermalms skola och Höglundaskolan. Det finns även ett flertal förskolor såsom Södra bergets förskola, Röran, Spiken, Skogsparken, Grevebäcken, Kronan och stjärnans förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.