Kaptensgatan 11 / Sundsvall

Ljus och välplanerad 20-tals villa på Södermalm

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea
208 kvm
Driftkostnad
62 826 kr/år
Totalareal
1 091 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Kaptensgatan såldes av oss 2018-07-03. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Kaptensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kaptensgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 20-tals villa på Södermalm. Fina sällskapsytor, stora fönsterpartier, glasverandor och flera eldstäder gör detta boende till något alldeles extra .

Byggnaden är uppförd 1924, renoverades och gjordes om till en enfamiljsfastighet 1998 .
Bostaden har en boarea på 208 kvm fördelat på två plan. Entréplan består av ett rymligt kök med matplats, gäst-wc, matrum, tv-rum och vardagsrum med kakelugn och utgång till en vacker glasveranda med vy mot Höglundaparken.
Övre plan innehåller badrum, fyra sovrum varav det ena i dag används som allrum och har utgång till husets andra glasveranda.
I källarplan finner man allrum, tvättstuga, dusch, matkällare och gott om förvaring.
Garagebyggnad uppförd 2001 med ett rymligt inrett rum på övervåningen med möjlighet att nyttja som t ex kontor, biljardrum eller ungdomsboende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Södermalm

Södermalm är ett område nära stadskärnan men gränsar även mot skogen och erbjuder de boende flertal spår och stigar till följd av närheten till Sidsjön och Södra bergets friluftsområden. Här finns bland annat ICA nära, Cirkle K och flertal restauranger. Södermalm erbjuder även ett antal parker och grönområden som bland annat Södermalmsparken, Östra parken och Fagerdalsparken.

Nöjen

I samma byggnad som Södra bergets hotell finns nöjeshallen Strike Club som erbjuder massor av roliga aktiviteter såsom Bowling, Lasergame, Prison Island, shuffleboard, m.m. I själva hotellet finns även ett spa med fantastisk utsikt över Sundsvall.

Fritid

Gångavstånd till Sundsvalls vackra stenstad med shopping och bra restauranger. Det är också nära till friluftsmöjligheter som till exempel Sidsjön och Södra bergets friluftscentrum, samt till populära himlabadet.

Kommunikation

Avståndet till centrum är ca 1-3 km.

Familjeliv

Här finns två skolor, Södermalms skola och Höglundaskolan. Det finns även ett flertal förskolor såsom Södra bergets förskola, Röran, Spiken, Skogsparken, Grevebäcken, Kronan och stjärnans förskolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.