Klissvägen 55

Klissvägen 55

Slutpris

4 900 000 kr


Sidsjön— Sundsvall

Klissvägen 55


Slutpris
4 900 000 kr

Sidsjön— Sundsvall

Nybyggd- och rymlig villa med naturnära läge!

Nu finns chansen att förvärva ett nybyggt Hjältevadshus från 2016 med stor och härlig altan i populära Sidsjön. Fin planlösning med noga utvalda materialval och genomgående magnifikt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som även har god utsikt mot baksidan. Stor och rymlig hall, ljust och stilrent kök med köksö och matplats för större sällskap. Stora och väl tilltagna sällskapsytor med öppen planlösning till vardagsrummet och utgång till altanen både från köket och vardagsrummet. Övervåningen är den privata delen av huset med totalt tre sovrum, kontor/möjligt litet extra rum, allrum med högt till tak och häftiga vinklar, balkong och fin utsikt, förråd och badrum med både dusch och badkar. Altan på över 150 kvm med perfekt solläge hela dagen och plan och fin tomt.

Boendet är perfekt för dig som önskar ett lugnt och fint läge nära naturen och bra promenadstråk till Klissberget samt inte långt bort från Sidsjö Friluftsområde som erbjuder många aktiviteter så som skidåkning på vintern och bad på sommaren samt endast 12 min från Sundsvall centrum. Här kan man bara flytta in och njuta. Helt rätt boende för dig som inte vill ha stora renoveringsprojekt utan istället lägga fokus på familj, vänner och fritidsintressen.
Måste upplevas, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
175/25 kvm
Driftkostnad
35 899 kr/år
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-02-26

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Klissvägen såldes av oss 2021-02-26. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Klissvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.