Brattberget / Arboga

Referensnummer
433 040
Boarea/biarea
122/92 kvm
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Brattberget

Brattberget är ett område i södra delen av Arboga. Strömsnäs ligger på Brattberget. Brattberget kan delas in i två delar; gamla och nya Brattberget. Det gamla byggdes på 1950-talet och det nya på 1970- och 1990-talet. Där finns såväl hyreshus som villor och radhus. Området ligger ca 100 meter över havet och är omgivet av skog och strövområden. På Brattberget finns förskola, skola och livsmedelsbutik.

Fritid och närservice

Kommunen har flera fina badstränder i närheten, simhall finns (inom och utomhus). Närhet till golfbanan. Dessutom finns gym, ridskola,elljusspår. I Arboga finns flertalet mataffärer, systembolag, apotek, restauranger. Väldigt uppskattat är Arboga Karnevalen (juni månad) samt Arboga Medeltidsdagar (augusti månad)

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor samt en gymnasieskola, Vasa Gymnasiet som tillhör en av sveriges bästa gymnasieskolor. Gå gärna in på Arboga Kommuns hemsida för mer information. www.arboga.se

Kommunikation

Bra kommunikationer till dom större städerna t ex Västerås, Eskilstuna, Örebro. Med tåg tar det ca 1,5 tim till Stockholm.

Vinteraktiviteter

Under vinterhalvåret finns en fin slalombacke, skidspår, ishall

Fördelar

#Lugnt
#Golf
#Hundvänligt
#Skidspår
#Landsbygd
#Tågstation
#Motionsspår
#Lätt att parkera bilen
#Ishall
#Gym
#Parker/Grönområden
#Barnvänligt
#Ridning
#Simhall
#Sport och friluftsliv

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn