Starkgatan 1

Starkgatan 1

Slutpris

3 750 300 kr


Nära centrum— Hallstahammar

Starkgatan 1


Slutpris
3 750 300 kr

Nära centrum— Hallstahammar

Välkomna till denna vackra fastighet med bergvärme och stor insynsskyddad friköpt tomt, centralt!

Välkomna till denna vackra fastighet uppvärmning, bergvärme och med stor friköpt tomt, centralt belägen! Denna fastighet används idag som 2 lägenheter, säljaren hyr ut den ena och den andra använder säljare själv. Det har varit en familjs hus förut. Flertalet rum har vacker fiskbensparkett. Den ena lägenheten är på entréplan där finns vardagsrum med utgång till en stor uteplats delvis under tak, 2-3 sovrum, badrum och kök. Den andra lägenheten är på ovanvåningen och vindsplanet. På ovanvåningen finns ett stort ljust vardagsrum med öppen spis och utgång till en balkong åt samma väderstreck som uteplatsen. På samma plan finns kök 2 sovrum, salong och badrum med bastu. Vindsplanet är inrett med allrum och 2 sovrum. Huset är belägen på en stor härlig tomt med gräsmatta, mur och häckar här kan du vara väldigt privat men ändå närhet till centrum.

Lämplig som generationsboende, för den större familjen eller som idag då ena lägenheten hyrs ut som gör att man kan ha ett billigt boende.

I Hallstahammars centrum finns matvaruaffärer, bank, restauranger mm. Det finns ishall, Hallsta arenan Hallstahammars hockeyklubb och Mälarstadens konståkningsklubb bedriver verksamhet i ishallen. Badhus finns i Kolbäck. Vill man bada på sommaren så finns Skanzöbadet där de även har campingplatser. På Sporthallens anläggning finns både simhall, idrottshall, gym och solarium. Här finns också en relaxavdelning med ångbastu. Simhallen består av en åtta meter bred 25-metersbassäng med fyra banor och hopptorn. Idrottshallen används för bland annat basket, handboll, tennis och volleyboll. Förskola och grundskola finns även i kommunen.

Bra pendlingsmöjligheter med tåg, bil och buss till de större städerna såsom Västerås, Eskilstuna och Stockholm.


Boarea
350 kvm
Driftkostnad
88 711 kr/år
Tomtarea
3 539 kvm
Såld
2021-11-14

Mäklarhuset Arboga

Denna villa på Starkgatan såldes av oss 2021-11-14. Se alla våra försäljningar i Hallstahammar samt även på Starkgatan.

Boka värdering

Maria Hellström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.