Din mäklare i Hallstahammar

Mäklarhuset HallstahammarBesöksadress

Adress i Hallstahammar Hammartorget 22 734 30 Hallstahammar

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Vi som arbetar som mäklare på i Hallstahammar står redo att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Välkommen in till vårt kontor i Hallstahammar. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vad vi kan göra för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Våra mäklare kan Hallstahammar

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service. Detta har resulterat i att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass.

Vill du köpa eller sälja bostad i Hallstahammar är du välkommen att kontakta oss. Våra kunniga mäklare kan hjälpa dig att sälja, värdera alternativt köpa ditt nästa drömboende i Hallstahammar.

Mäklaruhset Hallstahammar
Mer från oss

Mäklare & medarbetare


Erik Persson

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Maria Hellström

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Vi hjälper dig att hitta rätt i Hallstahammar


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.