Mäklare i Arboga

Maria Hellström

Maria Hellström

Maria Hellström

Fastighetsmäklare / Delägare

Talar

Mäklare i Arboga

Maria Hellström

Välkommen att veta lite mer om mig. Jag heter Maria Hellström och är Fastighetsmäklare/Lantmästare. Innan arbetade jag på bank i ca 15 år och redovisning i ca 3 år. Jag har alltid varit intresserad av hus och älskar att ha kontakt med människor och göra alla affärer lyckade för både säljare och köpare. Jag upplever mig som en positiv person som tycker om att ha många bollar i luften.

Bakgrund

Min pappa var byggnadsingenjör och hade med en broder en byggfirma så kanske är det därför jag har blev intresserad av hus. Arbetet i banken har jag nytta av då det blir en del "banksnack" när man förmedlar bostäder. Jag har levt på en gård halva mitt liv och varit involverad i dess verksamhet, därför utbildade mig till Lantmästare. Med den utbildningen är det kul/intressant att förmedla lantbruk.

Kundbehov

Jag försöker att lyssna mig till kunders behov för det är viktigt när det är en av de största affärerna de gör i livet. Att vara tillgänglig för mina kunder så gott som alltid vardag som helg är också viktigt när de har frågor. Framför allt är målsättningen att få nöjda kunder som känner sig glada och lyckliga när de har gjort sin livs affär både säljare och köpare.

Fritid och intressen

Den fritid som blir över spenderar jag med familjen och min katt Chanel nr 5. Jag tycker om att resa och njuta av andra kulturer och mat. En av mina drömmar är att promenera på Kinesiska muren.

HittaMäklare
4.3Mäklare & medarbetare


Maria Hellström

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Erik Persson

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Arboga Nygatan 33 B 73230 Arboga

Öppettider


Måndag 10-16
Tisdag 10-16
Onsdag 10-16
Torsdag 11-17
Fredag 11-15


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.