Din mäklare i Köping

Mäklarhuset KöpingBesöksadress

Stora Gatan 21-23 73130 Köping

Ska du köpa eller sälja en bostad? Som din mäklare i Köping utgår vi från dina önskemål och behov. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Varje affär är unik för oss och vi strävar självklart efter att varje köpare och säljare ska känna sig trygg genom en framgångsrik bostadsaffär.

Våra mäklare kan Köping

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklaruhset Köping

Mäklare & medarbetare


Erik Persson

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Maria Hellström

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Öppettider


Måndag 10-16
Tisdag 10-16
Onsdag I mån av tid
Torsdag 11-16
Fredag 11-13

Boka fri värdering


Har du frågor kring bostadsmarknaden i Köping eller vill du veta värdet på din egen bostad? Hör av dig till oss så guidar vi dig rätt.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Köping.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.