Maria Hellström

Välkommen att veta lite mer om mig. Jag heter Maria Hellström och är Fastighetsmäklare/Lantmästare. Innan arbetade jag på bank i ca 15 år och redovisning i ca 3 år. Jag har alltid varit intresserad av hus och älskar att ha kontakt med människor och göra alla affärer lyckade för både säljare och köpare. Jag upplever mig som en positiv person som tycker om att ha många bollar i luften.

Bakrund

Min pappa var byggnadsingenjör och hade med en broder en byggfirma så kanske är det därför jag har blev intresserad av hus. Arbetet i banken har jag nytta av då det blir en del "banksnack" när man förmedlar bostäder. Jag har levt på en gård halva mitt liv och varit involverad i dess verksamhet, därför utbildade mig till Lantmästare. Med den utbildningen är det kul/intressant att förmedla lantbruk.

Kundbehov

Jag försöker att lyssna mig till kunders behov för det är viktigt när det är en av de största affärerna de gör i livet. Att vara tillgänglig för mina kunder så gott som alltid vardag som helg är också viktigt när de har frågor. Framför allt är målsättningen att få nöjda kunder som känner sig glada och lyckliga när de har gjort sin livs affär både säljare och köpare.

Fritid och intressen

Den fritid som blir över spenderar jag med familjen, hästarna och vår katt Skrållan. Jag tycker om att resa och njuta av andra kulturer och mat. En av mina drömmar är att promenera på Kinesiska muren.

Maria Hellström Fastighetsmäklare / Delägare
Maria Hellström

Fastighetsmäklare / Delägare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Maria har 4,3 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 34 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 34
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering